Fleet Sales Manager

Flex Fleet Mobility Nederland

Flex Fleet Mobility biedt mobiliteitsoplossingen voor verhuurmaatschappijen, leasemaatschappijen, autodealers en fleetowners. Het aanbod van Flex Fleet Mobility bestaat uit een breed scala van shortlease, verhuur en leaseproducten met volledige flexibiliteit. Flex Fleet Mobility levert auto’s en bedrijfswagens van alle merken en modellen en is altijd in staat om korte termijnbehoefte van haar klanten in te vullen.

Als onderdeel van de Mobility Drive Group is Flex Fleet Mobility in staat om gebruik te maken van een uitgebreid Europees leveranciersnetwerk om haar klanten altijd de beste oplossing voor hun vloot aan te bieden. De Mobility Drive Group is ontstaan vanuit Network4Cars, een van Europa’s grootste auto wholesale bedrijven.

Met activiteiten in Nederland, Polen en Portugal is de basis gelegd voor een Europees verhuurnetwerk wat we in de komende jaren verder zullen uitbreiden.

We zijn momenteel op zoek naar een commercieel talent voor de functie van Fleet Sales Manager. We zoeken een nieuwe collega die Flex Fleet Mobility verder vorm gaat geven en uitbreidt in de Nederlandse markt.

De uitdaging

Als Fleet Sales Manager wordt je direct verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand in de Nederlandse fleet-, lease- en verhuurmarkt. Je acquireert nieuwe klanten en bouwt lange termijn relaties op. Op dagelijkse basis genereer je nieuwe business door geheel Nederland.

Je adviseert jouw klanten over de beste flexibele oplossingen voor hun vloot en je werkt nauw samen met onze inkoopafdeling om de behoefte van klanten in te vullen.

Jouw collega’s op ons hoofdkantoor ondersteunen je met calculaties, marketingactiviteiten, administratie, Finance, logistiek en Fleet management, zodat jij je kunt concentreren op het vinden van nieuwe klanten en het uitbreiden van onze activiteiten.

Je zult ook verantwoordelijk worden voor het door ontwikkelen van de propositie van Flex Fleet Mobility om onze positie in de markt verder te verstevigen. Je rapporteert direct aan het Management Team.

Verantwoordelijkheden:

 • Proactief uitbouwen van ons klantennetwerk.
 • Onderhouden en intensiveren van bestaande relaties.
 • Uitbrengen van offertes aan klanten in samenwerking met onze Product & Pricing afdeling.
 • Coördinatie van alle processen tussen klanten en interne afdelingen.
 • In kaart brengen van de klantbehoefte op detailniveau om onze propositie verder door te ontwikkelen.
 • Uitbreiden van onze (online) marketingactiviteiten in samenwerking met onze Marketing afdeling.
 • Het plannen, registreren en monitoren van jouw activiteiten op een gestructureerde manier (wij gebruiken SalesForce CMR).

Wie ben jij?

Je bent een ware ondernemer die het leuk vindt om dit relatief nieuwe concept verder vorm te geven in de markt. Je bent in staat om de behoefte van jouw klanten in kaart te brengen op basis van jouw uitgebreide ervaring. Je vindt het  leuk om deel uit te maken van een dynamische organisatie en je wilt direct bijdragen aan het succes van Flex Fleet Mobility.

Je bent in staat om jezelf elke dag te motiveren om succesvol te zijn. Door jouw uitstekende communicatie vaardigheden overtuig je jouw klanten van de unieke propositie van Flex Fleet Mobility.

Kerncompetenties:

 • Je vind het fijn om zelfstandig te werken en je bent uitstekend georganiseerd.
 • Je hebt minimaal een aantal jaar ervaring in een Fleet Sales positie bij een grote dealergroep, verhuur- of leasemaatschappij of op importeursniveau.
 • Je hebt vergaande kennis van de shortlease en verhuurmarkt en veel affiniteit met auto’s.
 • Je bent in staat om de gehele Nederlandse markt te overzien en deze verder door te ontwikkelen.
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Een bestaand netwerk in de Fleet Sales markt is een duidelijke pré
 • Je bent bereid om veel te reizen om jouw klanten op regelmatige basis te bezoeken.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Eventuele andere talen zijn een duidelijke pré.

Wat bieden wij?

We bieden een zeer uitdagende functie bij een van de snelst groeiende bedrijven in de internationale Automotive industrie. Je krijgt de mogelijkheid om Flex Fleet Mobility verder op te bouwen in de Nederlandse markt en directe bijdrage te leveren aan de groei van de Mobility Drive Group.

Je werkt zelfstandig, maar je hebt nauw contact met een team van gedreven en gepassioneerde Automotive specialisten met een uitstekend gevoel voor kwaliteit, service en efficiency.

We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief een leaseauto, laptop, telefoon en een aantrekkelijke individuele bonusregeling.

Je komt te werken in een extreem ondernemend internationaal bedrijf met een uitstekende marktreputatie. Leveranciers en klanten waarderen ons omwille van onze professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur ons dan jouw CV via Guus@Flexfleetmobility.com of bel gerust indien je meer wilt weten met Guus Toet op 06-41016009.

Top